Ще один 200 SX S14
Ще один 200 SX S14
Мій 200 SX, який скоро з'явиться на дорогах Львова!
- Вкладення
-
- C4038809_4.jpg
- (180.98 Кіб) Завантажено 4021 раз
-
- C4038809_2.jpg
- (173.58 Кіб) Завантажено 4018 разів
Re: Ще один 200 SX S14
Опапа!!! Кулл))) Она уже во Львове? Давай свои контакты, хочу посмотреть в живую и увидеть человека который знает толк в машинах!!!

Закінчу всю волокіту з паперами-документами, побачиш !
(машина з Польщі)

(машина з Польщі)
Десь за 2 тижні.
- Andre
- турбоджидай
- Контактна інформація:
Олег, вітаю в нас на форумі.
Доречі Олег - це перша людина котрій в далекому 2004 я робив павук 4-2-1 на цивік.
Дуже радий Тебе з нами бачити.
Можеш задавати тут будь-які питання, тобі завжди на них точно відповідять і порадать, що, як і де ...
Хотілось би бачити більше фоток - зроблених тобою. Також хочемо знати, чи плануєш щось робити з машиною.
Доречі Олег - це перша людина котрій в далекому 2004 я робив павук 4-2-1 на цивік.
Дуже радий Тебе з нами бачити.
Можеш задавати тут будь-які питання, тобі завжди на них точно відповідять і порадать, що, як і де ...
Хотілось би бачити більше фоток - зроблених тобою. Також хочемо знати, чи плануєш щось робити з машиною.
MSI 3000GT VR4 700HP

麻生-モータースポーツ

麻生-モータースポーツ
Дякую, Андрiй за представлення.
Перше що планую зробити - це помiняти iнтеркулер, потiм поставити нульовий фiльтр (це першi кроки).
А бiльш глобальний план їхати трохи швидше нiж Subaru Impreza
WRX.
Андрiй, якщо в тебе є якiсь рекомендацiї щодо досягнення моєї глобальної мети я готовий розглядати ...
Перше що планую зробити - це помiняти iнтеркулер, потiм поставити нульовий фiльтр (це першi кроки).

WRX.
Андрiй, якщо в тебе є якiсь рекомендацiї щодо досягнення моєї глобальної мети я готовий розглядати ...
- Andre
- турбоджидай
- Контактна інформація:
Oleg писав:Дякую, Андрiй за представлення.
WRX.
Почитай сусідню тему про таки же нісан. Там є рекомендації.
MSI 3000GT VR4 700HP

麻生-モータースポーツ

麻生-モータースポーツ
Скоро буде - думаю до кінця тижня, сам вже недочекаюсь ... 

- vovapsix
- дріфтун
Tu navit6 ne yjavljajesh jake ce znajome vidchyttja )) Kolu mashuna byde tyt obovjazkovo daj pro sebe znatu.Oleg писав:Скоро буде - думаю до кінця тижня, сам вже недочекаюсь ...
NISSAN Silvia S14