CHEVROLET Camaro - 1000 HP aka Che-Guevara
Модератор:Andre
вот это по взрослому...совсем по взрослому я бы сказал 
Honda Civic Coupe D15B7
http://www.underground.lviv.ua
http://www.underground.lviv.ua
Andre писав:
Причём я понимаю что среди конкурентов в первую очередь был бы Олег из Турбогаража, но это спорт. Думаю приемущество обьема в 8,2 дитра при полной ковке - при надуве в бар даст 1000 л.с. на колёсах. Бачу на наступний рік готуютъся гарні 1000силъні RWD , крім Олега ще є infinity G35 теж силъна машина майже 1000л.с , думаю боротъба буде не дитяча, а буде боротъба будутъ і резулътати!.
Паша привет! Рад видеть тебя в интернете.) Вчера разговаривал по телефону с Сергеем Че гевара(хозяин Камаро). Говорит, что будет турбироваться!Pasha13Garage писав:Если коллектора буду делать я, а я так понял что Ты, Андрэ, так хочешь. Тогда советую уже определиться будете вы его турбировать или нет.
П.С. Просто потом нехотелось бы переделывать атмоколлетора на турбовые...
Я никого не убивал!!!
- che_guevara
- маскл дядя
Скажу так:
Вчора відбулася дуже важива розмова і результат її такий
Сергій - власник авто вирішив турбувати Camaro!!!
Я переконав його зробити насправді найшвидший задніпривідний автомобіль в Україні на драг стріпі. Тим самим взявши на себе неаби яку відповідальність.
Автомобіль стане Драгстером!
Ось пару фоток - ви востаннє бачите його таким:

Не плачте дітки
Таких Camaro багато навіть в Україні - а те що ми побудуємо - буде перше Camaroв Європі в цьому кузові з такою потужністю
Скажу одне - мотор який ми привезли - більший, вищий, нижчий, щирший і довший від стандартного - тому робота грамотного сварщика - просто необхідна. Такий у нас є - Паша 13 Гараж. Причому вихлоп і впуск ми будемо створювати самі, разом з компанією 13Гараж - тому, що мотор не стандартний для цієї машини - кароче роботи буде валом.
Ми дали обіцянку власнику закінчити за півроку - до 6 місяців. Але я відверто надіюсь, що ми встигнемо швидше!
Побажайте нам удачі та тепріння, грамотного підходу та наполеглевості.
Заздалегідь всім вдячний...
Вчора відбулася дуже важива розмова і результат її такий
Сергій - власник авто вирішив турбувати Camaro!!!
Я переконав його зробити насправді найшвидший задніпривідний автомобіль в Україні на драг стріпі. Тим самим взявши на себе неаби яку відповідальність.
Автомобіль стане Драгстером!
Ось пару фоток - ви востаннє бачите його таким:

Не плачте дітки
Скажу одне - мотор який ми привезли - більший, вищий, нижчий, щирший і довший від стандартного - тому робота грамотного сварщика - просто необхідна. Такий у нас є - Паша 13 Гараж. Причому вихлоп і впуск ми будемо створювати самі, разом з компанією 13Гараж - тому, що мотор не стандартний для цієї машини - кароче роботи буде валом.
Ми дали обіцянку власнику закінчити за півроку - до 6 місяців. Але я відверто надіюсь, що ми встигнемо швидше!
Побажайте нам удачі та тепріння, грамотного підходу та наполеглевості.
Заздалегідь всім вдячний...
MSI 3000GT VR4 700HP

麻生-モータースポーツ

麻生-モータースポーツ
- che_guevara
- маскл дядя