Але про це вже в іншій темі...
CHEVROLET Camaro - 1000 HP aka Che-Guevara
Модератор:Andre
Сьогодні власник Сергій, показав мені свого нового "друга". На час коли ми будемо робити Камаро - Сергій купив достойний автомобіль в "не жлобському тюнінгу" Ford Mustang GT 2007 року. Весь чорний, на чорних дисках. Замість емблем - всюди знаки черепа і перехрещених блискавок. Просто пушка.
MSI 3000GT VR4 700HP

麻生-モータースポーツ

麻生-モータースポーツ
Фото кузова перед поїздкою на зварку.

м. Київ, вул. Б.Хмельницького - будинок Народної Ради.

---
Робота над макетом двигуна.
ДЛя того, щоб не смикати двигун вагою більше 300 кг. туди сюди, не покоцати його, та й не приміняти сили і не витрачати стільки часу, всі драгстери будуються на макетах двигунів. А вже потім на наступних стадіях ставлять справжній мотор.
Нам ж потрібно переробляти балку під двигуном, та передню панель.
Я сьогодні півдня займався макетом двигуна, причому піддон реально виконаний в реальних розмірах, але піддон інший - Драговий MOROSO, ну про деталі буде завтра.

Ось такі то справи...

м. Київ, вул. Б.Хмельницького - будинок Народної Ради.

---
ДЛя того, щоб не смикати двигун вагою більше 300 кг. туди сюди, не покоцати його, та й не приміняти сили і не витрачати стільки часу, всі драгстери будуються на макетах двигунів. А вже потім на наступних стадіях ставлять справжній мотор.
Я сьогодні півдня займався макетом двигуна, причому піддон реально виконаний в реальних розмірах, але піддон інший - Драговий MOROSO, ну про деталі буде завтра.

Ось такі то справи...
MSI 3000GT VR4 700HP

麻生-モータースポーツ

麻生-モータースポーツ
Andre писав:Сьогодні власник Сергій, показав мені свого нового "друга". На час коли ми будемо робити Камаро - Сергій купив достойний автомобіль в "не жлобському тюнінгу" Ford Mustang GT 2007 року. Весь чорний, на чорних дисках. Замість емблем - всюди знаки черепа і перехрещених блискавок. Просто пушка.
Ну-с
Pontiac Firebird Trans Am '86 5.0 V8
ASO-motorsport - FOREVER!!!
КРАСАВАAndre писав:Фото кузова перед поїздкою на зварку.
Ось такі то справи...
Pontiac Firebird Trans Am '86 5.0 V8
- 43RTG_alakS
- пачотний ветеран
Я вижу у Вас всё очень и очень серьёзно! Как у профиссиональных американских ателье где строят дрэгстеры. Они же тоже пользуються пламтиковыми моделями силовых агрегатов, КПП, и т.п.
Очень жирно.
Хотелось бы видеть фотки как поварят машину.
П.С. Реально вы очень быстро "взялись" за этот автомобиль, наверно финансирование "очень" своевременное?
Очень жирно.
Хотелось бы видеть фотки как поварят машину.
П.С. Реально вы очень быстро "взялись" за этот автомобиль, наверно финансирование "очень" своевременное?
Nissan Skyline GT-R 34
---------------------------------